Markistrender

Enfärgat är fortfarande populärt

Markistrender - enfärgat forfarande populärtDet händer mycket inom markistrenderna!

– Mycket har hänt på marknaden de senaste åren, säger Ola Madsen ansvarig på sandatex. Materialen har utvecklats och många nya solskyddsprodukter har kommit. Men trots att det nu finns fler mönster och färgkombinationer än någonsin så är enfärgade lugna naturfärger som offwhite, svart, grått, brunt, ockra, jord populärast.

Anledningen tros vara att vi konservativa när det gäller färger och mönster här i Norden, svart och grått är storsäljarna. Starka mönster och färgkombinationer är det inte många som vågar sig på.

Vårens färger (2014) tros domineras av gråskalan med inslag av pasteller, Neutraler, Blandat med starka färger.

Den medvetne markisköparen ser ofta altanen som en förlängning av rummet innanför. Markisväven liknar kanske vardagsrummets textilier. Gränsen mellan inne och ute suddas ut.

Prova markisen i datorn

Vi erbjuder er att virtuellt prova olika markismodeller, mönster och färger på ert eget hus. Ni behöver bara ta ett digitalt foto på ert hus och följa instruktionerna i markisguiden från Sandatex

Teknik

Allt fler väljer även att komplettera sina markiser med motorer och automatik. Nu erbjuder vi även en lösning för ”smarta hem” med markiser styrda via din mobiltelefon (Elero Centero)

Vårens accent färger:
trender2

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This