Så jobbar vi

Från start till mål!

Så jobbar Markis.nu

 

Kontakt med Markis.nu

Markis.nu kontaktar kunden eller så kontaktar kunden markis.nu via telefon (08-283343 eller mejl: info@markis.nu)

Hembesök

Markis.nu är experter på att hitta rätt solskydd för dina behov och det är du som har kunskapen om husets förutsättningar. Därför jobbar vi med hemmabesök. Tillsammans på plats går vi igenom dina önskemål och tar mått.

Vi ger förslag på olika lösningar med markiser, persienner och gardiner och dess funktion.Vi kommer fram till en lösning som har rätt design och passar era funktionskrav.

Boka gratis hembesök redan idag!

Offert

Därefter skickar vi en offert med priser på vad vi kommit överens om. Vi skriver även med en leveranstid. Vi bjuder även in kunden till vår utställning för att titta på produkterna och ”klämma o känna på dessa”.

Orderbekräftelse

När vi kommit överens så skickar vi orderbekräftelse på överenskommelsen.

Montage

När vi fått bekräftelse om tillverkningsdag från produktionen ringer våra montörer upp kunden och bokar in montagetid. (vi bokar normalt med 2h spel tid, skulle montörer bli sena eller få någon form av förhinder ringer de så fort de kan och meddelar detta) montörerna tar alltid av sig skor osv för att inte smutsa ner mer än nödvändigt.

När montaget är klart grovstädar montören och visar hur kunden hur montage har genomförts, skötselråd och hur produkten fungerar. När kunden är nöjd med detta. Avslutar vi montaget.

Faktura

Faktura skickas med 20dagaras betaltid (fakturan gäller även som garantibevis).

Uppföljning

Din säljare ringer dig och ser till så att du är nöjd med dina produkter och hur vår service har fungerat.

Återvinning

Vi använder nya innovativa metoder för att lämna så litet avtryck på miljön som vi kan. Ett exempel på det är att våra persienner tillverkas i 95 % återvunnet aluminium. Det krävs bara 5 % av den energi som vanligtvis behövs för tillverkning i råmaterialet bauxis.

Dina gamla markiser blir till nya saker genom att vi återvinner allt som går att återvinna. Det som inte går att återvinna blir till bränsle. Och det som måste lyftas ur kretsloppet deponerar vi tryggt och säkert på Ragn Sells godkända deponier.

De flesta av våra produkter är dessutom närproducerade – allt för att du ska få en så klimatsmart hemmamiljö som möjligt.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This