Om oss - Markis.nu

Vårt mål är dina behov och vår kvalité

Om oss på markis.nu

Vår målsättning är att skapa ett helt koncept med kvalitetsprodukter av solskydd, gardiner och fönstermarkiser där kunden bara behöver en projektledare för samtliga steg och att kunna erbjuda detta till ett konkurranskraftigt pris där kundens behov alltid står i centrum.

Mer än bara markiser

Markis.nu tillhandahåller även gardinerpersiennerbalkongskydd och andra typer av solskydd till både privatpersoner och företag. Vi utför även vävbyten och övrig reparation på solskydd. Vår målsättning är att skapa ett helt koncept med kvalitetsprodukter av solskydd och gardiner, där kunden bara behöver en projektledare för samtliga steg och att kunna erbjuda detta till ett konkurranskraftigt pris.

Kunden skall alltid stå i centrum, företaget ska tillsammans med kunden hitta rätt lösning för varje unikt behov, markis.nu ska konsultera, mäta, montera och slutbesiktiga. Allt för att kunden ska få en fulländad upplevelse.

Välkommen att besök oss personligen i vårt showroom!

Daniel med personal

Markis.nu - showroom

Showroom/Butik

Företagets utställning ligger i Sundbyberg norr om Stockholm och ger dig som kund möjlighet att titta på de olika solskyddsalternativ som finns samt få professionell hjälp vid ditt val av solskydd.

Våra medarbetare är kunniga, noggranna och medvetna om att varje kund är unik och ska få bästa tänkbara service och vägledning

Bakgrund

Markis.nu startades 2003 av Bo Lundgren som har lång erfarenhet inom solskyddsbranschen. Han började sin bana som montör åt en Stockholmsbaserad firma och det var där som idéerna kring hur man kunde göra det på ett bättre och effektivare sätt växte fram.

Vision

Visionen låg i att skapa ett helt koncept med kvalitetsprodukter av solskydd och gardiner, där kunden bara behöver en projektledare för samtliga steg och att kunna erbjuda detta till ett konkurranskraftigt pris.

Kunden skall alltid stå i centrum, företaget ska tillsammans med kunden hitta rätt lösning för varje unikt behov, markis.nu ska konsultera, mäta, montera och slutbesiktiga. Allt för att kunden ska få en fulländad upplevelse.

Utveckling

Markis.nu har hade till en början egen tillverkning av markiser men allt eftersom att företaget växt har vi nu frångått att tillverka själva istället har avtal slutit med Fönsermiljö AB som vi är generalagent för. Detta gjorde även att vi flyttade från den dåvarande butiken på järnvägsgatan 48 till vår nuvarande adress Fredsgatan 22

Trygga affärer

Markis.nu ska alltid skicka offert som skall godkännas innan beställning, så att kunden alltid kan känna sig trygg med att göra affärer med oss. Vi skall hålla en god dialog och leda kunden genomhela processen allt för att resultatet ska bli helt enligt kundens målbild.

Arbetsätt:

Kontakt

Markis.nu kontaktar kunden eller så kontaktar kunden markis.nu via telefon (08-283343 eller mejl: info@markis.nu)

Hembesök

Markis.nu är experter på att hitta rätt solskydd för dina behov och det är du som har kunskapen om husets förutsättningar. Därför jobbar vi med hemmabesök. Tillsammans på plats går vi igenom dina önskemål och tar mått.

Vi ger förslag på olika lösningar med markiser, persienner och gardiner och des funktion.vi kommer fram till en lösning som har rätt design och passar era funktionskrav.

Offert

Därefter skickar vi en offert med priser på vad vi kommit överens om. Vi skriver även med en leveranstid. Vi bjuder även in kunden till vår utställning för att titta på produkterna och ”klämma o känna på dessa”.

Orderbekräftelse

När vi kommit överens så skickar vi orderbekräftelse på överenskommelsen.

Montage

När vi fått bekräftelse om tillverkningsdag från produktionen ringer våra montörer upp kunden och bokar in montagetid. (vi bokar normalt med 2h spel tid, skulle montörer bli sena eller få någon form av förhinder ringer de så fort de kan och meddelar detta) montörerna tar alltid av sig skor osv för att inte smutsa ner mer än nödvändigt.

När montaget är klart grovstädar montören och visar hur kunden hur montage har genomförts, skötselråd och hur produkten fungerar. När kunden är nöjd med detta. Avslutar vi montaget.

Faktura

Faktura skickas med 20-dagaras betaltid (fakturan gäller även som garantibevis).

Uppföljning

Din säljare ringer dig och ser till så att du är nöjd med dina produkter och hur vår service har fungerat.

Återvinning

Vi använder nya innovativa metoder för att lämna så litet avtryck på miljön som vi kan. Ett exempel på det är att våra persienner tillverkas i 95 % återvunnet aluminium. Det krävs bara 5 % av den energi som vanligtvis behövs för tillverkning i råmaterialet bauxis.

Dina gamla markiser blir till nya saker genom att vi återvinner allt som går att återvinna. Det som inte går att återvinna blir till bränsle. Och det som måste lyftas ur kretsloppet deponerar vi tryggt och säkert på Ragn Sells godkända deponier.

De flesta av våra produkter är dessutom närproducerade – allt för att du ska få en så klimatsmart hemmamiljö som möjligt.

Vill du bli återförsäljare?

Det är lätt att bli återförsäljare för oss på Markis.nu. Och det är ännu enklare att öka din merförsäljning med hjälp av våra produkter. Som återförsäljare får du ett förmånligt kit som riktar sig till dig som är hantverkare med egna kundkontakter. Du mäter och beställer, vi levererar, du monterar.

Bli återförsäljare redan idag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This